Wellness & Sport

Ontspannen of trainen? Een uitgebreide wellness en mooie outdoor fitness

IN 2022 heeft Vakantiepark De Zeeuwse Parel een prachtige nieuwe fitness / wellness geopend. In de fitnessruimte vindt je verschillende apparaten voor cardio & kracht training. Het is ook mogelijk om een personal training les of privé yoga les te reserveren via de receptie. Wanneer u een chalet op het park huurt is deze fitness ruimte gratis te gebruiken. Voor kampeerders kan dit tegen een gereduceerd tarief. Informeer hiervoor bij onze receptie.

Wellness met sauna, zonnebank en massage's

Het is mogelijk om onze sauna & relaxruimte voor 2 uur te huren. Voor €20,- kunt u hier geheel privé gebruik van maken. Dit is inclusief gebruik van douchegel, badjas, slippers & handdoek. Tevens kunt u ook massages tijdens uw bezoek reserveren, deze kunnen gegeven worden in onze speciale massage ruimte of zelfs in uw chalet!

Voor € 9,95 kunt u ook heerlijk 20 minuten zonnen onder onze gloednieuwe snelbruiner.

De lessen en prijzen

Sport & Ontspanning bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel maakt uw verblijf compleet. Vakantiepark De Zeeuwse Parel biedt sport en ontspanning voor het hele gezin! Zo hebben we een zeer uitgebreid aanbod sport- en ontspanningslessen beschikbaar.

Prijzen vind je terug op de website van het vakantiepark of klik hier

Betalingen kunnen alleen contant.

Terug naar overzicht

Strand

Genieten aan de waterkant? Loop met je blote voeten in het zand

VAKANTIEPARK DE ZEEUWSE PAREL is direct gelegen aan een strandje van de Oosterschelde. Het is een heerlijk rustig klein strandje ,met daarnaast een prachtige loop / fiets route langs de Oosterschelde.

Een eigen ingang naar het strand

Wij hebben zelfs onze eigen directe ingang naar het strand! Als u terug langs de receptie loopt over de parkeerplaats kun je zo de dijk over via een trap. In is hoogseizoen is de looppoort ook geopend, hiermee kunt u makkelijk met kinderwagens etc. het strand bereiken. De wateren van de Oosterschelde zijn ideaal voor de echte watersport liefhebber! Zo kunt u via de receptie bijvoorbeeld sup-lessen of strand yoga reserveren.

Beach yoga

In deze yogalessen worden verschillende stijlen toegepast: Hatha Yoga, Power Yoga, Yin
Yoga en Tai Chi. De les wordt afgesloten met een meditatie inclusief hoofdmassage.

Prijzen vind je terug op de website van het vakantiepark of klik hier

Sup yoga

Het water voert u op de sup plank verder mee in de asana’s (yoga oefeningen) die we uitvoeren tijdens deze yogales in het water aan het strand.

Prijzen vind je terug op de website van het vakantiepark of klik hier

Terug naar overzicht

Indoor speeltuin

Wat te doen bij regen? Kom spelen in onze indoor speeltuin

IN ONZE HORECA wordt medio 2022 een prachtig nieuwe binnenspeeltuin gerealiseerd. Zo kunnen uw kinderen zich toch prima vermaken tijdens regenachtige dagen. Naast de speelstructuur aan de achterzijde wordt een airhockeytafel geplaatst, dit is natuurlijk super voor de oudere kinderen.

De blokmodule geschikt voor ieder kind

Deze nieuwe en uitdagende speelruimte bestaat uit een speelstructuur en een softplayzone. De
speelstructuur wordt opgebouwd uit twee speelniveaus en is voorzien van diverse klim- doe- en
glijactiviteiten. Voordat de kinderen de bovenkant van de speelstructuur bereiken, wordt men geacht
eerst een bepaalde route af te leggen door de speelstructuur. Vanuit de bovenste etage kunnen de
kinderen terug klimmen naar de uitgang, maar ook kan men de uitgang bereiken middels een duo
glijbaan aan de achterzijde van de structuur. Deze glijbaan eindigt op de softplaymat, zodat een veilige
landing gegarandeerd is.

Indoor speeltuin voor jong en oud

Als basis voor de softplayzone worden schuimmatten gebruikt, zodat de kinderen in een veilige
omgeving kunnen kruipen en spelen. De zone wordt afgesloten middels een schuimrand, zodat kinderen
niet zomaar weg kunnen kruipen en de zone toch overzichtelijk blijft voor de ouders/ verzorgers.

Terug naar overzicht

Buitenactiviteiten

Ontdek de vele buiten activiteiten op ons park, Gaan we samen spelen?

VAKANTIEPARK DE ZEEUWSE PAREL beschikt over 2 buiten speeltuinen gelegen op het camping gedeelte van het park. We beschikken ook over een voetbalveld. Hier worden in de zomer verschillende activiteiten op georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een 6-kamp & voetbal toernooi.

Het trampoline park voor jong en oud

Naast ons paviljoen is een prachtig nieuw trampoline park aangelegd! Het park beschikt over twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. Deze zal geopend zijn van 11:00 tot 21:00 uur in het hoogseizoen en in het naseizoen zal dit van 11:00 tot 20:00 uur. In het hoogseizoen wordt er op het trampolinepark ook een springkasteel geplaatst voor de kleintjes. De regels van het trampolinepark zijn aangegeven doormiddel van plaatjes op de muur. Het gebruik van de trampoline is gratis voor de vaste gasten, huurders & kampeerders.

Sporten op ons outdoor fitness plein

Medio 2022 zullen hier 4 buiten fitness apparaten worden gemonteerd waar je verschillende oefeningen mee kunt doen. Zoals conditie gericht, borst & armen, schouders & bovenlichaam en nog veel meer. De fitness apparatuur is voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code. Met behulp van de QR-code kunnen gebruikers verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar ze meerdere oefeningen en work-outs op ieder gewenst niveau kunnen vinden. De apparaten zijn te gebruiken vanaf 13 jaar.

Jeu de boules baan voor jong en oud

Op het achterste gedeelte van de camping wordt er medio 2022 een mooie jeu de boules baan gerealiseerd. Deze zal worden geplaatst op een gezellig veld waar tevens buitenfitness apparatuur zal worden geplaatst. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor updates.

De twee speeltuinen op onze camping

In onze speeltuinen kunnen uw kinderen heerlijk spelen. Er zijn een paar speeltoestellen aanwezig, maar ook beschikken de speeltuinen over een zandbak om met de kleintjes in te spelen. Een spelletje badminton of het trappen van een balletje is uiteraard ook mogelijk. De speeltuinen liggen centraal gelegen op de camping, zodat u of uw kinderen nooit de weg zullen kwijt raken.

Voetballen op het voetbalveld

Achter op onze camping hebben wij een ruim opgezet speelveld. Hier worden door het animatie team ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals een potje voetbal of het 6 kamp. Jong en oud kan hier fanatiek sporten. Dus verzamel uw camping maatjes en kom een potje voetballen tegen elkaar. Of laat de kinderen hier heerlijk spelen terwijl u aan de zijkant van de speeltuin geniet van een lekkere picknick in de Zeeuwse zon.

Terug naar overzicht

Animatie

De animatie op ons park, Wat ga jij vandaag doen?

MET VEEL ZORG en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! In het hoogseizoen (juli & augustus) worden er 6 dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het animatie team. De activiteiten worden over het gehele park verzorgt en deelnamen is meestal gratis. Op de informatieborden worden de activiteiten van die week aangegeven. Ook belangrijke mededelingen worden hierop kenbaar gemaakt. Het informatiebord is te vinden tegenover de milieustraat en in het sanitair gebouw. Ook kunt u de actuele activiteiten, datums en tijden terug vinden bij de receptie.

Speciaal voor de kleintjes onze kidsclub

In de maanden juli en augustus hebben wij een kidsclub. Deze bevindt zich in de horeca bij de binnenspeeltuin. Het activiteiten rooster en meer informatie kunt u afhalen in de receptie. Ons animatie team is aanwezig van donderdag t/m dinsdag en beginnen deze dagen om 11:00.

Wat word er allemaal verzorgt?

Er worden veel diverse activiteiten georganiseerd zodat de kinderen, maar ook de volwassen zichzelf nooit hoeven te vervelen. U Kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen of activiteiten rondom het zwembad of speeltuinen. Voor volwassen is er ook genoeg entertainment op het park aanwezig. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden, maar ook kunt u meedoen aan diverse andere activiteiten of de kids aanmoedigen tijdens een potje voetbal. Een onvergetelijke vakantie beleef je samen!

Pannenkoekenmiddag

In juli & augustus is er elke woensdag een pannenkoekenmiddag samen met het animatie team. De kinderen kunnen dan genieten van een groot pannenkoekenbuffet en de pannenkoeken versieren met allerlei lekkernijen.

Poolgames

In juli & augustus worden er 6 dagen per week tussen 15.00 & 16.00 uur poolgames georganiseerd bij het zwembad. Denk hierbij aan badeenden bingo, waterpolo & estafette. In de ochtenden worden er dan ook regelmatig aqua aerobic lessen gegeven!

Feestavonden

In onze horeca worden er regelmatig feestavonden georganiseerd. Vaak ook met een speciaal thema en een gezellige DJ. Zo is er voor de volwassenen genoeg vermaak op het park.

Bingo avonden

Uw geluk beproeven tijdens een gezellig avondje bingo? Ook dat is mogelijk, er worden regelmatig bingo avonden georganiseerd in onze horeca.

Terug naar overzicht

Zwemmen

Kom zwemmen of ontspannen aan ons zwembad

SPELEN IN HET WATER. U kunt bij ons heerlijk genieten van een verkoelend zwembad, wanneer het warm weer is. Ideaal als u niet zo houdt van het strand of als u gewoon lekker met de kleintjes wil spelen in het water. Dit kan uiteraard in het grote zwembad, maar ook in een kinderbadje voor allerkleintjes, zodat zij veilig kunnen spelen in het water.

Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Deze is uiteraard afgezet met hekwerk zodat ze niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen. Naast het zwembad bevind zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2 om heerlijk te ontspannen of te genieten van de zon.

Een zwembad voor iedereen

In de maanden juli en augustus zullen er door het animatieteam 6 dagen per week leuke activiteiten worden georganiseerd aan het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bad-eenden bingo of aqua aerobics. Naast het zwembas bevind zich een grote ligweide.

Handige informatie om te weten

Het zwembad is bereikbaar langs 2 zijden. Aan de campingkant kunt u binnen via een tourniquetpoort. Naast deze poort heeft u de gelegenheid om uw fiets of step te parkeren. Komt u met een kinderwagen of rolstoel is er ook de mogelijkheid om via de brug tegenover de kantine naar het zwembad te gaan via de looppoort. U kunt ook langs beide poorten het zwembad weer verlaten. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan.

In het hoogseizoen zal het zwembad geopend zijn van 9:30 tot 20:00 uur.
In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Terug naar overzicht