Ontdek de vele buiten activiteiten op ons park, Gaan we samen spelen?

VAKANTIEPARK DE ZEEUWSE PAREL beschikt over 2 buiten speeltuinen gelegen op het camping gedeelte van het park. We beschikken ook over een voetbalveld. Hier worden in de zomer verschillende activiteiten op georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een 6-kamp & voetbal toernooi.

Het trampoline park voor jong en oud

Naast ons paviljoen is een prachtig nieuw trampoline park aangelegd! Het park beschikt over twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. Deze zal geopend zijn van 11:00 tot 21:00 uur in het hoogseizoen en in het naseizoen zal dit van 11:00 tot 20:00 uur. In het hoogseizoen wordt er op het trampolinepark ook een springkasteel geplaatst voor de kleintjes. De regels van het trampolinepark zijn aangegeven doormiddel van plaatjes op de muur. Het gebruik van de trampoline is gratis voor de vaste gasten, huurders & kampeerders.

Sporten op ons outdoor fitness plein

Medio 2022 zullen hier 4 buiten fitness apparaten worden gemonteerd waar je verschillende oefeningen mee kunt doen. Zoals conditie gericht, borst & armen, schouders & bovenlichaam en nog veel meer. De fitness apparatuur is voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code. Met behulp van de QR-code kunnen gebruikers verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar ze meerdere oefeningen en work-outs op ieder gewenst niveau kunnen vinden. De apparaten zijn te gebruiken vanaf 13 jaar.

Jeu de boules baan voor jong en oud

Op het achterste gedeelte van de camping wordt er medio 2022 een mooie jeu de boules baan gerealiseerd. Deze zal worden geplaatst op een gezellig veld waar tevens buitenfitness apparatuur zal worden geplaatst. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor updates.

De twee speeltuinen op onze camping

In onze speeltuinen kunnen uw kinderen heerlijk spelen. Er zijn een paar speeltoestellen aanwezig, maar ook beschikken de speeltuinen over een zandbak om met de kleintjes in te spelen. Een spelletje badminton of het trappen van een balletje is uiteraard ook mogelijk. De speeltuinen liggen centraal gelegen op de camping, zodat u of uw kinderen nooit de weg zullen kwijt raken.

Voetballen op het voetbalveld

Achter op onze camping hebben wij een ruim opgezet speelveld. Hier worden door het animatie team ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals een potje voetbal of het 6 kamp. Jong en oud kan hier fanatiek sporten. Dus verzamel uw camping maatjes en kom een potje voetballen tegen elkaar. Of laat de kinderen hier heerlijk spelen terwijl u aan de zijkant van de speeltuin geniet van een lekkere picknick in de Zeeuwse zon.

Terug naar overzicht