Restaurant “De Zeeuwse Parel” met terras


“Restaurant De Zeeuwse Parel” is een gezellig restaurant gelegen naast het hoofdgebouw van Camping de Zeeuwse Parel.

Er is een gezellig groot terras, onder de grote parasols en omringd door palmbomen kan je genieten van het uitzicht op het zwembad.
Op nog geen 100 meter sta je met je blote voeten lekker op het strand met uitzicht op het eiland Yerseke, en met beetje geluk spot je nog wat zeehonden en bruinvissen.

Je kan bij ons voor een bescheiden prijs lekker lunchen, dineren, borrelen of een ijsje bestellen. We hebben leuke acties met 3 gangen menu’s, onbeperkt spareribs en de echte Zeeuws mosselen.

“Restaurant De Zeeuwse Parel” is in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Er is een trampoline park aanwezig voor de kids, want blije kinderen zijn blije ouders.

meer over het restaurantMenukaart

Cafetaria frietuurke


In de gezellige en vernieuwde cafetaria ’T Friet Uurke is er keuze voor iedereen! Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er broodjes, schotels van het huis en ijsjes. Kiest u voor een schotel opa’s stoofvlees of gaat u toch voor een heerlijke rijk belegde hamburger? Tevens is onze Snackbar gelegen op minder dan 50 meter afstand van een zandstrand.

Trampoline park


Naast ons paviljoen is een prachtig nieuw trampoline park aangelegd! Het voormalig piratenschip heeft plaats gemaakt voor twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. Ook een sprongetje wagen? Boek dan nu uw vakantie bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel!

Speeltuinen


Vakantiepark De Zeeuwse Parel beschikt over 2 buiten speeltuinen gelegen op het camping gedeelte van het park. We beschikken ook over een voetbalveld. Hier worden in de zomer verschillende activiteiten op georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een 6-kamp & voetbal toernooi.

Animatieteam


Met veel zorg en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! In het hoogseizoen (juli & augustus) worden er 6 dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het animatie team. U kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen etc. Voor volwassen is er ook genoeg entertainment. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden.

Zwembad & wellness


Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Deze is uiteraard afgezet met hekwerk zodat ze niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen. Naast het zwembad bevind zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan. In het hoogseizoen zal het zwembad geopend zijn van 9.30 tot 20.00 uur. In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees meer over het zwembad

E-choppers te huur


Ga op pad met deze extreem stoere E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een te stoere look. Hij trekt super snel op en brengt je in no time geruisloos naar je favoriete bestemming. Rij kris kras door Tholen op de hipste elektrische scooter of maak een te gekke tour door de omgeving. Aan aandacht geen te kort en reken maar dat iedereen je na zal kijken! Iedereen met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-Chopper rijden. Een helm is niet verplicht dus laat je wilde haren maar lekker wapperen!

Contact opnemen