Paviljoen ’T Pareltje


Het Paviljoen heeft dit jaar een flinke opknapbeurt gekregen en is volledig gerenoveerd. 
In ons Paviljoen en op het ruime terras kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje onder het genot van muziek. Ook is het mogelijk om hier een barbecue pakket te bestellen zodat u bij uw caravan op een warme zomer avond met uw gezin of vrienden gezellig kunt barbecueën zonder dat u hiervoor het park af hoeft. Tevens kunt u tijdens het hoogseizoen gebruik maken van onze verse broodjes service.

Cafetaria frietuurke


In de gezellige en vernieuwde cafetaria ’T Friet Uurke is er keuze voor iedereen! Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er broodjes, schotels van het huis en ijsjes. Kiest u voor een schotel opa’s stoofvlees of gaat u toch voor een heerlijke rijk belegde hamburger? Tevens is onze Snackbar gelegen op minder dan 50 meter afstand van een zandstrand.

Menukaart

Trampoline park


Naast ons paviljoen is een prachtig nieuw trampoline park aangelegd! Het voormalig piratenschip heeft plaats gemaakt voor twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. Ook een sprongetje wagen? Boek dan nu uw vakantie bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel!

Speeltuinen


Vakantiepark De Zeeuwse Parel beschikt over 2 buiten speeltuinen gelegen op het camping gedeelte van het park. We beschikken ook over een voetbalveld. Hier worden in de zomer verschillende activiteiten op georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een 6-kamp & voetbal toernooi.

Animatieteam


Met veel zorg en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! Elke zaterdagmiddag wordt er animatie verzorgd voor de kinderen. U kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen etc. In het hoogseizoen wordt dit ook op woensdagmiddag gedaan en kunnen ze tegen betaling deelnemen aan het onbeperkt pannenkoeken buffet. 
Voor volwassen is er ook genoeg entertainment. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden. Er worden spel avonden zoals “ik hou van Holland” georganiseerd en worden er bij Paviljoen ’T Pareltje ook all you can eat barbecues verzorgd.

Zwembad & wellness


Vakantiepark De Zeeuwse Parel heeft plannen om tegenover Paviljoen ’T Pareltje in medio 2021 een prachtig buitenzwembad aan te leggen. Momenteel zijn we ook het voormalig douche gebouw gelegen op het chalet park aan het omtoveren tot fitness & wellness.