De animatie op ons park, Wat ga jij vandaag doen?

MET VEEL ZORG en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! In het hoogseizoen (juli & augustus) worden er 6 dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het animatie team. De activiteiten worden over het gehele park verzorgt en deelnamen is meestal gratis. Op de informatieborden worden de activiteiten van die week aangegeven. Ook belangrijke mededelingen worden hierop kenbaar gemaakt. Het informatiebord is te vinden tegenover de milieustraat en in het sanitair gebouw. Ook kunt u de actuele activiteiten, datums en tijden terug vinden bij de receptie.

Speciaal voor de kleintjes onze kidsclub

In de maanden juli en augustus hebben wij een kidsclub. Deze bevindt zich in de horeca bij de binnenspeeltuin. Het activiteiten rooster en meer informatie kunt u afhalen in de receptie. Ons animatie team is aanwezig van donderdag t/m dinsdag en beginnen deze dagen om 11:00.

Wat word er allemaal verzorgt?

Er worden veel diverse activiteiten georganiseerd zodat de kinderen, maar ook de volwassen zichzelf nooit hoeven te vervelen. U Kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen of activiteiten rondom het zwembad of speeltuinen. Voor volwassen is er ook genoeg entertainment op het park aanwezig. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden, maar ook kunt u meedoen aan diverse andere activiteiten of de kids aanmoedigen tijdens een potje voetbal. Een onvergetelijke vakantie beleef je samen!

Pannenkoekenmiddag

In juli & augustus is er elke woensdag een pannenkoekenmiddag samen met het animatie team. De kinderen kunnen dan genieten van een groot pannenkoekenbuffet en de pannenkoeken versieren met allerlei lekkernijen.

Poolgames

In juli & augustus worden er 6 dagen per week tussen 15.00 & 16.00 uur poolgames georganiseerd bij het zwembad. Denk hierbij aan badeenden bingo, waterpolo & estafette. In de ochtenden worden er dan ook regelmatig aqua aerobic lessen gegeven!

Feestavonden

In onze horeca worden er regelmatig feestavonden georganiseerd. Vaak ook met een speciaal thema en een gezellige DJ. Zo is er voor de volwassenen genoeg vermaak op het park.

Bingo avonden

Uw geluk beproeven tijdens een gezellig avondje bingo? Ook dat is mogelijk, er worden regelmatig bingo avonden georganiseerd in onze horeca.

Terug naar overzicht