Kom zwemmen of ontspannen aan ons zwembad

SPELEN IN HET WATER. U kunt bij ons heerlijk genieten van een verkoelend zwembad, wanneer het warm weer is. Ideaal als u niet zo houdt van het strand of als u gewoon lekker met de kleintjes wil spelen in het water. Dit kan uiteraard in het grote zwembad, maar ook in een kinderbadje voor allerkleintjes, zodat zij veilig kunnen spelen in het water.

Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Deze is uiteraard afgezet met hekwerk zodat ze niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen. Naast het zwembad bevind zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2 om heerlijk te ontspannen of te genieten van de zon.

Een zwembad voor iedereen

In de maanden juli en augustus zullen er door het animatieteam 6 dagen per week leuke activiteiten worden georganiseerd aan het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bad-eenden bingo of aqua aerobics. Naast het zwembas bevind zich een grote ligweide.

Handige informatie om te weten

Het zwembad is bereikbaar langs 2 zijden. Aan de campingkant kunt u binnen via een tourniquetpoort. Naast deze poort heeft u de gelegenheid om uw fiets of step te parkeren. Komt u met een kinderwagen of rolstoel is er ook de mogelijkheid om via de brug tegenover de kantine naar het zwembad te gaan via de looppoort. U kunt ook langs beide poorten het zwembad weer verlaten. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan.

In het hoogseizoen zal het zwembad geopend zijn van 9:30 tot 20:00 uur.
In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Terug naar overzicht