Investeren in deparel van Zeeland


Investeer nu in één van de slechts 12 resterende kavels met chalet.


Bekijk de opties

Welkom bij villapark

De Zeeuwse Parel


EEN UNIEK PROJECT Zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf!

Ontdek het park

Ga voor luxe en comfort, wij plaatsen ook villa's met jacuzzi of buitenzwembad

WELLNESS VOOR BUITEN Ga voor een echte wellness villa. Naast Alle luxe binnen beschikken sommige van onze modellen ook over een volledig aangelegde tuin met privé zwembad, jacuzzi of een heerlijke buitenkeuken. Een ideale toevoeging voor een ieder die van het buitenleven geniet. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw villa.

Vraag naar de mogelijkheden

Nieuws& updates


Blijf op de hoogte van onze laatste nieuws items of foto updates van ons park. bekijk hieronder de meest recente berichten. Wilt u de gehele historie bekijken klik dan hieronder op de button.

Bekijk meer

Een bruisendeomgeving


ETEN, DRINKEN, SHOPPEN. Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen.

Omgeving

Vraag uw overnachting of bezichtiging aan!

BENT U OPZOEK NAAR EEN UNIEKE VILLA? Maar vind u het lastig om een keuze te maken uit onze modellen?

U kunt onze show modellen komen bekijken op locatie. Wij zullen u vervolgens het park en de gewenste villa laten zien. Bent u daarna nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u op ons park ook de sfeer komen proeven en overnachten in één van onze villa’s.

Bezichtiging inplannenOvernachting aanvragen

Een unieke locatieaan de Oosterschelde


OP LOOPAFSTAND van ons park vindt u een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Loopt u vervolgens de dijk over naar de andere zijde dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat u hier goed van de ruimte en de rust kunt genieten en er tevens een actief verblijf van kan maken.

Bekijk de voorzieningen