Rust, ruimte &

uitgestrekte natuur


OP LOOPAFSTAND van ons park vindt u een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Loopt u vervolgens de dijk over naar de andere zijde dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat u hier goed van de ruimte en de rust kunt genieten en er tevens een actief verblijf van kan maken.

Veel te beleven voor

Watersporters


OP DE OOSTERSCHELDE Kijkt u uw ogen uit. Zowel boven als onder water is er genoeg te beleven. Binnen loopafstand van het park bevinden zich 2 duiklocaties en rondom de Oesterdam is er alle ruimte om te varen, windsurfen en te kiten.

Een bruisende omgeving


ETEN, DRINKEN, SHOPPEN. Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen.

De perfecte

uitvalsbasis


SCHERPENISSE, de plaats waar Villapark de Zeeuwse Parel zich bevindt is bijzonder gunstig gelegen. De grote steden en snelwegen zijn goed te bereiken, waardoor u in korte tijd de omgeving kunt ontdekken.

Bergen op Zoom – 25 min
Goes – 45 min
Breda – 45 min
Vlissingen – 53 min
Antwerpen – 60 min
Rotterdam – 60 min