Een uniek villapark volgens een uitgedacht concept


UITGEBREID SERVICE VERLENEN is het doel van Villapark de Zeeuwse Parel. Waar er alles aan gedaan wordt om het park snel te ontwikkelen en aan te kleden begint daarna de taak waar het park zich in wil onderscheiden. Door een ruim aanbod van service producten zoals deskundig onderhoud, en het regelen van de verhuur hoeft u als eigenaar nergens naar om te kijken.

Park indeling


RUIMTE Het park is zo ingedeeld dat elke kavel ruim van opzet is. Op een gebied van +/- 20.000m2 zullen 63 kavels aangelegd worden. Direct naast het park bevinden zich het paviljoen, receptie, parkeerplaats en trampolinepark. Ook beschikt ons park over een mooi nieuw zwembad.

Bekijk plattegrond

Een villapark van alle

gemakken voorzien


VOORZIENINGEN Op het park zijn veel voorzieningen. Zo beschikken wij over een gezellig paviljoen met groot zonnig terras en snackbar. Naast het paviljoen is een nieuw trampoline park aangelegd. Ook beschikt De Zeeuwse Parel over twee speeltuinen en een voetbalveld gelegen op het camping gedeelte. Het is mogelijk om fietsen te huren en deel te nemen aan de activiteiten van het animatie team. Ook beschikt ons park over een mooi nieuw zwembad. De ontwikkelingen van ons park zijn nog in volle gang.

Bekijk de voorzieningen