Investeren in de
parel van Zeeland


Welkom bij villapark

De Zeeuwse Parel


EEN UNIEK PROJECT Zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf!

Ontdek het parkBekijk de villa's

Een unieke locatie
aan de Oosterschelde


OP LOOPAFSTAND van ons park vindt u een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Loopt u vervolgens de dijk over naar de andere zijde dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat u hier goed van de ruimte en de rust kunt genieten en er tevens een actief verblijf van kan maken.

Ontdek de locatie

Een bruisende
omgeving


ETEN, DRINKEN, SHOPPEN. Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen.

Omgeving

Vraag uw overnachting of bezichtiging aan!

BENT U OPZOEK NAAR EEN UNIEKE VILLA? Maar vind u het lastig om een keuze te maken uit onze modellen?

U kunt onze show modellen komen bekijken op locatie. Wij zullen u vervolgens het park en de gewenste villa laten zien. Bent u daarna nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u op ons park ook de sfeer komen proeven en overnachten in één van onze villa’s.

JA, ik wil een afspraak maken

Een uniek villapark volgens een uitgedacht concept


RUIMTE. Het park is zo ingedeeld dat elke kavel ruim van opzet is. Op een gebied van +/- 20.000m2 zullen 65 kavels aangelegd worden. Direct naast het park bevinden zich de brasserie, receptie, parkeerplaats en speeltuin. Ook zal er binnenkort een zwembad gerealiseerd worden.

Ontdek de villa's

Plan nu uw proefovernachting of bezichtiging in!

BENT U OPZOEK NAAR EEN UNIEKE VILLA? Maar vind u het lastig om een keuze te maken uit onze modellen?

U kunt onze show modellen komen bekijken op locatie. Wij zullen u vervolgens het park en de gewenste villa laten zien. Bent u daarna nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u op ons park komen proefslapen in één van onze villa’s.

JA, ik wil een afspraak inplannen

Nieuws
& updates


Blijf op de hoogte van onze laatste nieuws items of foto updates van ons park. bekijk hieronder de meest recente berichten. Wilt u de gehele historie bekijken klik dan hieronder op de button.

Bekijk meer