Beschikbaar Villa De Oester

Kavel 63 - 247m2 - € 179.000,-


Moderne recreatievilla voor 4 personen

DE OESTER is een ruime en moderne villa. De strakke vormgeving komt hier goed tot uiting. De villa is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, open keuken en een schuifpui. De vorm van het dak versterkt de sfeer en ruimte beleving. Wist u dat deze villa zelfs beschikt over een buitenkeuken en een jacuzzi voor een ultiem vakantie gevoel?

Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Noordzee zeker het overwegen waard. De villa wordt gemaakt door een gerenommeerde villa bouwer met jarenlange ervaring. De villa beschikt over alle gewenste luxe en wordt gebouwd volgens de laatste eisen en standaarden. Tevens beschikt deze villa over een reeds volledig aangelegde tuin. Villa de Oester is daarnaast luxe uitgevoerd volledig aangelegd buitenkeuken en een luxe jacuzzi, ook binnen laat de luxe zich terug zien door een ingebouwde airco en een volledig verzorgd meubelpakket. De villa is voorzien van een uitstekende isolatie en daardoor goed voor het milieu. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Interesse in deze villa
4 personen

2 slaapkamers
247m2

€ 179.000,-

Prijzen zijn excl. BTW incl. eigen grond

Indeling de Oester

Villa de Oester is ruime van opzet en slim ingedeeld. Met een grote living en half open keuken is dit het ideale model. Met 2 slaapkamers is het zeer praktisch voor stellen, of gezinnen met kinderen. Heeft u toch liever 3 slaapkamers? dan is ook dit mogelijk doormiddel van maatwerk. Benieuwd naar gepersonaliseerde mogelijkheden? Laat het ons gerust weten we denken graag met u mee.