! VERKOCHT ! Villa De Parel de Luxe

Kavel 45 - 309m2


Luxe recreatievilla voor 4 personen

De ruime afmetingen van dit model hebben ons enorm veel mogelijkheden geboden. De uitstraling, de unieke samenstelling, de kenmerkende details en de innovatieve bouwwijze maken dit model stiekem toch wel een van onze favorieten.

De vernieuwde Parel Deluxe, bestaat uit twee delen. Kenmerkend aan de Parel Deluxe is de unieke indeling en de prachtige geïntegreerde veranda met zwarte lamellen waardoor je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De Veranda is volledig geïntegreerd in de recreatiewoning. Bij binnenkomst loop je direct langs een grote schuifdeurkast, waarin je eenvoudig spullen zoals jassen, schoenen etc. kunt opbergen. Door de slimme indeling worden er diverse ruimtes gecreëerd waardoor privacy optimaal gewaarborgd wordt maar toch ook een groot ruimtelijk gevoel ontstaat. Deze villa heeft een prachtig grote badkamer “en suite”. Daarnaast zit er direct aan de woonkamer een heerlijk grote leef keuken waardoor keuken en leefomgeving direct met elkaar in contact staat.

Interesse in deze villa
4 personen

2 slaapkamers
309m2

Prijzen zijn excl. BTW incl. eigen grond

Indeling Parel de luxe

Standaard beschikt de Parel de Luxe over een zeer uitgebreide keuken met een mooie mat zwarte spoelbak, een vaatwasser, combimagnetron en een apothekerskast om de ruimte optimaal te benutten. De luxe en de ruimte zijn ook in de slaapkamers weer terug te vinden. Daarnaast heeft de badkamer een enorm luxe uitstraling gekregen. De tegelvloer i.c.m. de accentwanden zorgen voor een mooi geheel. U bent uiteraard van harte welkom om de Parel de luxe te bekijken! Ervaar zelf de ruimte en prachtige details van de Parel de luxe. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.