Verkocht Villa Dijkzicht

Kavel 35 - 223m2


Ruim en luxueus vormgeven villa

De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis.

Karakteristiek aan Villa Dijkzicht zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer en een compleet ingerichte keuken. Door de vaste veranda worden binnen- en buitenruimtes met elkaar verbonden. Kortom onze Villa Dijkzicht is een erg opvallend model. Dit maakt onze Villa Dijkzicht een ideaal vakantieverblijf!

Interesse in deze villa
4 personen

2 slaapkamers
223m2

Indeling Dijkzicht

Waar de meeste van onze villa’s in de breedte zijn opgezet is villa Dijkzicht in de lengte vormgegeven. Door deze vormgeving ontstaat er veel lichtinval en voelt de woonkamer en keuken extra ruim aan. De overkapping aan de voorzijde met een vaste veranda maakt binnen en buiten tot een mooi geheel.