Verkocht Villa De Noordzee

Kavel 42 - 197m2


Luxe vakantievilla voor 4 personen

DE NOORDZEE is onze villa waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze scherp geprijsde villa is met een kavel van 222m2 ruim van opzet en mooi van vormgeving. Met 2 slaapkamers, een open keuken en een mooie badkamer biedt deze villa alles voor een ontspannen verblijf en een optimale investering.

De villa wordt gemaakt door een gerenommeerde villa bouwer met jarenlange ervaring. De villa beschikt over alle gewenste luxe en wordt gebouwd volgens de laatste eisen en standaarden. De villa is voorzien van een uitstekende isolatie en daardoor goed voor het milieu. Tevens beschikt deze villa over een reeds volledig aangelegde tuin. De villa’s de Noordzee zijn daarnaast luxe uitgevoerd met een fijne airco en volledig meubelpakket. Bij dit model is alleen de vaatwasser optioneel. Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Noordzee zeker het overwegen waard. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Interesse in deze villa
4 personen

2 slaapkamers
197m2

Indeling de Noordzee

Villa de Noordzee is zo ingedeeld dat er veel ruimte ontstaat. De schuine kap en de grote ramen dragen sterk bij aan deze ruimtelijke beleving. De villa beschikt over twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime open keuken. De woonkamer is ook ruim van opzet en biedt door de vele ramen een schitterend uitzicht.