VERKOCHT Wellness Villa De Schelp

Kavel 61 - 284m2


Altijd al gedroomd van een luxe wellness villa met privé zwembad?

DE SCHELP is comfortabel en verrassend compleet. Met een kavel van maar liefst 284m² beschikt deze villa over twee slaapkamers, een luxe badkamer een ruime open keuken & een gezellig overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er op de kavel al een riant tuinhuis geplaatst voor het opslaan van al uw tuin accessoires of fietsen bijvoorbeeld. Deze villa is onze meest luxe uitvoering en beschikt naast een tuinhuis over een eigen privé zwembad, hoe gaaf is dat!

Kortom houdt u van een compacte villa voor uw gezin midden in de natuur, waar u kunt ontspannen en genieten van de ruimte en de rust. Dan zit u met villa de Schelp goed. De villa is gebouwd met duurzaam materiaal en beschikt over een goede isolatie waardoor ook u een steentje bijdraagt aan het milieu. Naast Alle luxe binnen beschikt dit model ook over een volledig aangelegde tuin inclusief een luxe privé zwembad met jetstream. Naast het zwembad bevind zich nog een riant tuinhuis. Zo is dit ons meest luxe variant, oftewel een echte wellness villa.

Gesprek aanvragen
4 personen

2 slaapkamers
284m2

Indeling de schelp

Waar de meeste van onze villa’s in de breedte zijn opgezet is villa de Schelp in de lengte vormgegeven. door deze vormgeving ontstaat er veel lichtinval en voelt de woonkamer en keuken extra ruim aan. De overkapping aan de voorzijde maakt het geheel stijlvol en compleet.