!VERKOCHT! Villa De Schelp

Kavel 18 - 216m2


Luxe villa op een ruime kavel

DE SCHELP is comfortabel en verrassend compleet. Met een kavel van 216m² beschikt deze villa over twee slaapkamers, een luxe badkamer een ruime open keuken & een gezellig overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis.

De villa is gebouwd met duurzaam materiaal en beschikt over een goede isolatie waardoor ook u een steentje bijdraagt aan het milieu. Tevens beschikt deze villa over een reeds volledig aangelegde tuin. Villa de Schelp is daarnaast luxe uitgevoerd en word opgeleverd met een volledig meubelpakket. Kortom houdt u van een compacte villa voor uw gezin midden in de natuur, waar u kunt ontspannen en genieten van de ruimte en de rust. Dan zit u met villa de Schelp goed.

Gesprek aanvragen
4 personen

2 slaapkamers
216m2

Indeling de schelp

Waar de meeste van onze villa’s in de breedte zijn opgezet is villa de Schelp in de lengte vormgegeven. door deze vormgeving ontstaat er veel lichtinval en voelt de woonkamer en keuken extra ruim aan. De overkapping aan de voorzijde maakt het geheel stijlvol en compleet.