Restaurant “Proeflokaal De Parel” met terras

“Proeflokaal De Parel” is een gezellig restaurant gelegen naast de receptie en het trampoline park van Vakantiepark De Zeeuwse Parel.
Er is een gezellig groot terras, onder de grote parasols waar kan je genieten van het uitzicht op het zwembad. Op nog geen 100 meter sta je met je blote voeten lekker op het strand met uitzicht op het eiland Yerseke, en met beetje geluk spot je nog wat zeehonden en bruinvissen.
Je kan bij ons voor een bescheiden prijs lekker lunchen, dineren, borrelen of een ijsje bestellen. Tevens organiseren wij thema & feestavonden. “Proeflokaal De Parel” is in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Er is een trampoline park & binnenspeeltuin aanwezig voor de kids, want blije kinderen zijn blije ouders.

Terras

Het terras heeft zonnige plekjes maar ook heerlijke plekjes onder de grote parasols in de schaduw kortom voor ieder wat wils.
Hier kan je in de middag heerlijk genieten van de rust, de zoute zilte lucht van het strand, het zonnetje en het uitzicht op het zwembad, kortom ontspannen. Over de gehele dag kunnen de kinderen zich vermaken op o.a. de trampolines & binnenspeeltuin. Terwijl jij geniet op het terras, kunnen de kinderen spelen!

Menukaart

De menukaart heeft voldoende keus zodat iedereen aan zijn trekken kan komen, zowel voor lunch, diner en borrel.
Er zijn snacks, frietjes en ijsjes uit onze snackbar maar ook heerlijke lunchgerechten zoals belegde broodjes, salades, carpaccio en soep. Daarnaast kan je kiezen voor heerlijke scampi’s, een echte Duitse Schnitzel of een kipsaté. Kom de kaart eens bestuderen!

Lunch kaartMenu kaartSnack kaart

Afhalen / Ontbijt service

Ook is de mogelijkheid aanwezig om snacks pizza en friet af te halen bij onze snackbar en lekker bij je eigen plek op te eten of op het strand. Tevens is er de mogelijkheid om verse ontbijtboxen voor het ontbijt te bestellen voor de gasten van het vakantiepark dat is pas luxe vakantie vieren met vers afgebakken broodjes elke morgen.

Openingstijden

In het hoogseizoen is ‘’Proeflokaal De Parel’’ alle dagen van de week open van 10.00 uur.
In het laagseizoen is ‘’Proeflokaal De Parel’’ open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 22.00

Feestjes

Het is ook mogelijk om uw verjaardag, jubileum, of babyshower, bedrijfsfeestje, jaarafsluiting, of afscheidsfeest bij ons te vieren. Wij helpen u graag bij het organiseren hiervan
“Proeflokaal De Parel” is een unieke plek voor feestjes op ons mooie eiland Tholen. Binnen of een lekkere avond op het terras? Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij aankomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een overnachting op get vakantiepark? Ook deze mogelijkheid is aanwezig.