Restaurant “De Zeeuwse Parel” met terras


“Restaurant De Zeeuwse Parel” is een gezellig restaurant gelegen naast het hoofdgebouw van Camping de Zeeuwse Parel.

Er is een gezellig groot terras, onder de grote parasols en omringd door palmbomen kan je genieten van het uitzicht op het zwembad.
Op nog geen 100 meter sta je met je blote voeten lekker op het strand met uitzicht op het eiland Yerseke, en met beetje geluk spot je nog wat zeehonden en bruinvissen.

Je kan bij ons voor een bescheiden prijs lekker lunchen, dineren, borrelen of een ijsje bestellen. We hebben leuke acties met 3 gangen menu’s, onbeperkt spareribs en de echte Zeeuws mosselen.

“Restaurant De Zeeuwse Parel” is in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Er is een trampoline park aanwezig voor de kids, want blije kinderen zijn blije ouders.

Menukaart

Terras


Het terras heeft zonnige plekjes maar ook heerlijke plekjes onder de grote parasols in de schaduw kortom voor ieder wat wils.

Hier kan je in de middag heerlijk genieten van de rust, de zoute zilte lucht van het strand, het zonnetje en het uitzicht op het zwembad, kortom ontspannen. Over de gehele dag kunnen de kinderen zich vermaken op o.a. de trampolines. Terwijl jij geniet op het terras, kunnen de kinderen spelen!

Menukaart


De menukaart heeft voldoende keus zodat iedereen aan zijn trekken kan komen, zowel voor lunch, diner en borrel.

Er zijn snacks, frietjes en ijsjes uit onze snackbar maar ook heerlijke lunchgerechten zoals een club sandwich, salades, carpaccio en pannenkoeken. Daarnaast kan je kiezen voor de beroemde Parelburger, een echte Duitse Schnitzel of een kipsaté. Kom de kaart eens bestuderen! En als je vragen hebt, stel ze aan onze kok, hij beantwoordt ze graag!

Menukaart

Afhalen / Ontbijt service


Ook is de mogelijkheid aanwezig om snacks en friet af te halen bij onze snackbar en lekker bij je eigen plek op te eten of op het strand. Tevens is er de mogelijkheid om verse broodjes voor het ontbijt te bestellen voor de campinggasten van de de Zeeuwse Parel, dat is pas luxe vakantie vieren met vers afgebakken broodjes elke morgen.

Openingstijden


In het hoogseizoen is de keuken alle dagen van de week open van 12.00 uur tot 21.00 uur.
In het laagseizoen is de keuken op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.00

Feestjes


In het voor- en naseizoen en in de winterperiode is het mogelijk om uw verjaardag, jubileum, of babyshower, bedrijfsfeestje, jaarafsluiting, of afscheidsfeest bij ons te vieren. Wij hebben binnen ruimte voor 300 personen. Onze kok kan heerlijk koken en wij hebben een aanbod van eenvoudige tot uitgebreide buffetten, vraag naar onze mogelijkheden.
Liever in het hoogseizoen een feestje geven neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

“Restaurant de Parel” is een unieke plek voor feestjes op ons mooie eiland Tholen. Binnen of een lekkere avond op het terras? Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij aankomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een overnachting op de camping? Ook deze mogelijkheid is aanwezig.

Contact opnemen

Werken bij Restaurant de Parel


Wij zijn altijd opzoek naar horeca parels, bediening, bar, kok of keuken hulp ben jij nog opzoek naar een baantje voor in de zomer of liever het hele jaar door, stuur ons een mailtje en we bellen je voor een afspraak.

We hopen jullie snel een keer te mogen ontvangen en verwennen.

reserveren of vragen? mail ons gerust we beantwoorden jullie vragen graag.
info@restaurantdeparel.nl

Tot snel in ons restaurant.
Team Restaurant De Zeeuwse Parel