Luxe en ruime villa's van alle gemakken voorzien


Met een keuze uit maar liefst 10 verschillende modellen is er voor elk wat wils. De mogelijkheden voor afwerking, indeling en kleurstelling zijn in onderling overleg af te stemmen.

Verkoop informatie


Geertruidaweg 3
4694 PH Scherpenisse

+31 (0)166 662 727
+31 (0)630 576 309
verkoop@koopeenparel.nl

Villa
de Noordzee


DE NOORDZEE is onze villa waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze scherp geprijsde villa is met 45m2 ruim van opzet en mooi van vormgeving. Met 2 slaapkamers, een open keuken en een mooie badkamer biedt deze villa zeer veel mogelijkheden.

Bekijk deze villa

Villa
de Schelde


DE SCHELDE is een villa die in een L-vorm gerealiseerd zal worden. Een uniek ontwerp met veel ruimte. De villa beschikt over 2 slaapkamers, ruime keuken, een badkamer en separaat toilet en een inpandige opbergruimte.

Bekijk deze villa

Villa
Dijkzicht


DIJKZICHT is een karakteristiek villa die met zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand goed tot zijn recht komt. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer en een compleet ingerichte keuken.

Bekijk deze villa

Villa
De Oosterschelde


Villa de Oosterschelde is comfortabel en verrassend compleet, maar wat deze villa het meeste kenmerkt is dat hij geschikt is voor 6 personen. Tevens beschikt deze villa over drie kamers, een luxe badkamer en ruime open keuken direct gelegen naast de living. Naast de villa bevinden zich een ruim terras en een privé parkeerplaats.

Bekijk deze villa

Vraag uw overnachting of bezichtiging aan!

BENT U OPZOEK NAAR EEN UNIEKE VILLA? Maar vind u het lastig om een keuze te maken uit onze modellen?

U kunt onze show modellen komen bekijken op locatie. Wij zullen u vervolgens het park en de gewenste villa laten zien. Bent u daarna nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u op ons park ook de sfeer komen proeven en overnachten in één van onze villa’s.

Bezichtiging inplannenOvernachting aanvragen

Villa
de Oester - Luxe


DE OESTER – LUXE  is comfortabel en verrassend compleet. Met een 50m² aan woonoppervlak beschikt deze villa over twee kamers, een luxe badkamer en ruime open keuken. Naast de villa bevinden zich een ruim terras, privé parkeerplaats. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een overkapping en een tuinhuis.

Bekijk deze villa

Villa
de Noordzee Deluxe


Dit prachtige model zal komen te staan op kavel 32. Dit kavel is 218m2 groot en is direct gelegen tegenover de ingang van het strand.

Bekijk deze villa

Villa
de Schelp


DE SCHELP is comfortabel en verrassend compleet. Met een 44m² aan woonoppervlak beschikt deze villa over twee slaapkamers, een luxe badkamer een ruime open keuken & een gezellig overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis. Momenteel hebben wij zelfs een Villa De Schelp beschikbaar met eigen privé zwembad.

Bekijk deze villa

Villa
de Pluimpot


DE PLUIMPOT is een zeer ruim model vanwege de luxe L-vorm. Door deze vorm is de Pluimpot heel ruim en geeft het zowel binnen en buiten een prettige sfeer. De grote ramen in de voorgevel zorgen voor veel licht in de woonkamer.

Bekijk deze villa

Villa
de Parel deluxe


PAREL DE LUXE bestaat uit twee delen. Kenmerkend aan de Parel Deluxe is de unieke indeling en de prachtige geïntegreerde veranda. Deze villa heeft een prachtig grote badkamer “en suite”. Daarnaast zit er direct aan de woonkamer een heerlijk grote leef keuken.

Bekijk deze villa

Villa
Koraal


VILLA KORAAL is volledig gas vrij is. Deze villa is volledig elektrisch. Naast de villa bevinden zich een ruim terras met overkapping en een privé parkeerplaats onder een pergola.

Bekijk deze villa

Villa
de Zeeparel


VILLA DE ZEEPAREL is een compleet nieuw model villa die bij ons beschikbaar komt. Deze villa bevind zich op een perceel van 228m2 en heeft een woonoppervlakte van 52m2.

Bekijk deze villa