NIEUWE TYPE VILLA’S BESCHIKBAAR

De ontwikkeling van ons park is nog steeds in volle gang!

Vol trots kunnen wij jullie vertellen dat wij een nieuw type villa beschikbaar hebben! Wij krijgen dit jaar nog 5 stuks binnen van deze villa, welke per direct beschikbaar zullen zijn.

Villa Dijkzicht
Karakteristiek aan Villa Dijkzicht zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer, 2 slaapkamers en een compleet ingerichte keuken. Door de vaste veranda worden binnen- en buitenruimtes met elkaar verbonden.

Ons type De Noordzee is nu ook leverbaar in een nieuwe uitvoering. De Noordzee zoals afgebeeld is voorzien van een lessenaar dak en voorzien van een prachtige verticale Vinyl plus buitengevel. De speelse uitstraling samen met de moderne kleuren maken dit chalet stiekem toch wel een van onze favorieten uitvoeringen.  Zoals ieder Noordzee-model is ook deze uitgerust met de meest hoogwaardige materialen. De materiaal- en stijlkeuzes zijn in alle kamers van de villa terug te vinden. Deze villa is  zo ontworpen zodat u ongeacht het winter, lente, zomer of herfst is, optimaal kunt blijven recreëren.

Binnenkort zal er bij ons ook een nieuwe uitvoering geplaatst worden van ons type Villa Koraal.
Dit is ons eerste full electric villa, dus zeer milieuvriendelijk! Deze is voorzien van een prachtige keuken & 2 slaapkamers.

Deze villa’s zijn terug te zien op de bijgevoegde foto’s, deze zijn pas net geplaatst. Wanneer de tuin is aangelegd zullen wij weer een update plaatsen.

Wilt u een van deze of onze andere parels komen bezichtigen? Plan dan snel een afspraak in!

Afspraak inplannen