Kom overnachten in
Villa Dijkzicht


Ruim en luxueus vormgeven villa

De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis. Vanaf medio mei hebben wij per direct diverse van deze modellen voor u beschikbaar.

Karakteristiek aan Villa Dijkzicht zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer en een compleet ingerichte keuken. Door de vaste veranda worden binnen- en buitenruimtes met elkaar verbonden. Kortom onze Villa Dijkzicht is een erg opvallend model. Dit maakt onze Villa Dijkzicht een ideaal vakantieverblijf!

Overnachting aanvragen
4 personen

2 slaapkamers
51m2

Indeling Dijkzicht

Waar de meeste van onze villa’s in de breedte zijn opgezet is villa Dijkzicht in de lengte vormgegeven. Door deze vormgeving ontstaat er veel lichtinval en voelt de woonkamer en keuken extra ruim aan. De overkapping aan de voorzijde met een vaste veranda maakt binnen en buiten tot een mooi geheel.

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa de Noordzee in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 4 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Villa de Noordzee staat aan het begin van ons park en is ruim van opzet.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.

  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 635,-
  Week (vrij – vrij): € 1350,-
  Week (zat – zat): € 1350,-
  Midweek (ma – vrij): € 995,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 485,-
  Week (vrij – vrij): € 775,-
  Week (zat – zat): € 775,-
  Midweek (ma – vrij): € 600,-

  Meer informatie


  Geertruidaweg 3
  4694 PH Scherpenisse

  +31 (0)166 662 727
  +31 (0)630 576 309
  verkoop@koopeenparel.nl