Villa De Schelp


Ruim opgezette villa midden in de natuur

DE SCHELP is comfortabel en verrassend compleet. Met een kavel van maar liefst 242m² beschikt deze villa over twee slaapkamers, een luxe badkamer een ruime open keuken & een gezellig overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinhuis.

De villa is gebouwd met duurzaam materiaal en beschikt over een goede isolatie waardoor ook u een steentje bijdraagt aan het milieu. Tevens beschikt deze villa over een reeds volledig aangelegde tuin. Villa de Schelp is daarnaast luxe uitgevoerd en word opgeleverd met een volledig meubelpakket. Kortom houdt u van een compacte villa voor uw gezin midden in de natuur, waar u kunt ontspannen en genieten van de ruimte en de rust. Dan zit u met villa de Schelp goed.

Overnachten
4 personen

2 slaapkamers
242m2

Indeling de schelp

Waar de meeste van onze villa’s in de breedte zijn opgezet is villa de Schelp in de lengte vormgegeven. door deze vormgeving ontstaat er veel lichtinval en voelt de woonkamer en keuken extra ruim aan. De overkapping aan de voorzijde maakt het geheel stijlvol en compleet.

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa de Schelp in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 4 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Villa de Schelp staat aan het begin van ons park en is ruim van opzet.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.


  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 535,-
  Week (vrij – vrij): € 1250,-
  Week (zat – zat): € 1250,-
  Midweek (ma – vrij): € 895,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 385,-
  Week (vrij – vrij): € 675,-
  Week (zat – zat): € 675,-
  Midweek (ma – vrij): € 500,-

  Meer informatie