Villa de Parel


Luxe recreatievilla voor 4 personen

Geschikt voor 4 personen. De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Ook deze woning is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals o.a. airco, vaatwasser & flatscreen TV. Tevens heeft deze villa een heerlijk overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats.

Een van de punten die direct opvallen wanneer je naar De Parel kijkt, is toch wel de Veranda. De Veranda is volledig geïntegreerd in de recreatiewoning. De keuze om het houten plafond door laten te lopen heeft enorm goed uitgepakt. De binnen en buitenruimte zijn één geworden.
Bij binnenkomst loop je direct langs een grote schuifdeurkast, waarin je eenvoudig spullen zoals jassen, schoenen etc. kunt opbergen. Ook is er een nis gecreëerd waar je nog spullen kunt ophangen/opbergen. De houten schuifdeur aan het einde van de hal, scheidt het woon- en slaapkamergedeelte. Hierdoor blijft privacy optimaal gewaarborgd. Door de uitstraling van de houten schuifdeur wordt er toch weer één geheel gecreëerd met de rest van de recreatiewoning. Wanneer je vervolgens het woongedeelte betreed, vallen een aantal prachtige details direct op. Het mooie houten plafond, de natuurlijke houttinten, de zwarte aluminium kozijnen en de vele raampartijen.

Overnachten
4 personen

2 slaapkamers
63m2

Indeling de Parel

Standaard beschikt De Parel over een zeer uitgebreide keuken met een mooie mat zwarte spoelbak, een vaatwasser, combimagnetron en een apothekerskast om de ruimte optimaal te benutten. De luxe en de ruimte zijn ook in de slaapkamers weer terug te vinden. Daarnaast heeft de badkamer een enorm luxe uitstraling gekregen. De tegelvloer i.c.m. de accentwanden zorgen voor een mooi geheel. U bent uiteraard van harte welkom om De Parel te bekijken! Ervaar zelf de ruimte en prachtige details van De Parel. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa De Parel in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 4 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Deze villa ligt recht tegenover de eigen ingang naar het strand.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.


  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 635,-
  Week (vrij – vrij): € 1350,-
  Week (zat – zat): € 1350,-
  Midweek (ma – vrij): € 995,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 485,-
  Week (vrij – vrij): € 775,-
  Week (zat – zat): € 775,-
  Midweek (ma – vrij): € 600,-

  Meer informatie