Villa de Oosterschelde


Een comfortabele en ruime villa voor 6 personen

Villa de Oosterschelde is comfortabel en verrassend compleet, maar wat deze villa het meeste kenmerkt is dat hij geschikt is voor 6 personen. Met een kavel grote van 197m² is deze villa vrij ruim te noemen, tevens beschikt deze villa over drie kamers, een luxe badkamer en ruime open keuken direct gelegen naast de living. Naast de villa bevinden zich een ruim terras en een privé parkeerplaats.

Villa de Oosterschelde heeft een ruime indeling. Deze luxe variant is echter voorzien van een exclusieve uitstraling zowel van binnen als van buiten. De keuken en badkamer zijn luxe uitgevoerd en modern ingericht. Ook beschikt deze villa over een reeds aangelegde tuin. Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Oosterschelde zeker het overwegen waard. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Overnachten
6 personen

3 slaapkamers
55m2

Indeling Villa de Oosterschelde

Villa de Oosterschelde is ruim van opzet en slim ingedeeld. Met een grote living en open leefkeuken is dit het ideale model voor uw gezin. Daarnaast bevat dit model een separaat toilet, ruime douche. Met 3 slaapkamers, waarvan een dubbelbed, 2 enkele bedden en een stapelbed is het zeer praktisch voor stellen of een wat groter gezin met kinderen. Kom jij bij ons langs om dit model te bekijken?

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa de Oosterschelde in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 6 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Villa de Oosterschelde staat aan het begin van ons park en is ruim van opzet.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.

  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 800,-
  Week (vrij – vrij): € 1875,-
  Week (zat – zat): € 1875,-
  Midweek (ma – vrij): € 1300,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 575,-
  Week (vrij – vrij): € 1012,-
  Week (zat – zat): € 1012,-
  Midweek (ma – vrij): € 750,-

  Meer informatie


  Geertruidaweg 3
  4694 PH Scherpenisse

  +31 (0)166 662 727
  +31 (0)630 576 309
  verkoop@koopeenparel.nl