Villa Oester-Luxe


Luxe recreatievilla voor 4 personen

Geschikt voor 4 personen. De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer, separaat toilet en grote leef keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Ook deze woning is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals o.a. airco, vaatwasser & flatscreen TV. Tevens heeft deze villa een separaat toilet. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats.

Villa de Oester-Luxe heeft dezelfde indeling en afmeting als de normale uitvoering van de Oester. Deze luxe variant is echter voorzien van luxere materialen en heeft hierdoor een meer exclusieve uitstraling. Ook de keuken en badkamer zijn luxe uitgevoerd en modern ingericht. Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Oester-Luxe zeker het overwegen waard. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Overnachten
4 personen

2 slaapkamers
50m2

Indeling de Oester Luxe

Villa de Oester is ruime van opzet en slim ingedeeld. Met een grote living en half open keuken is dit het ideale model. Met 2 slaapkamers is het zeer praktisch voor stellen, of gezinnen met kinderen. Heeft u toch liever 3 slaapkamers? dan is ook dit mogelijk doormiddel van maatwerk. Benieuwd naar gepersonaliseerde mogelijkheden? Laat het ons gerust weten we denken graag met u mee.

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa Oester-Luxe in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 4 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Deze villa ligt recht tegenover de eigen ingang naar het strand.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.

  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 635,-
  Week (vrij – vrij): € 1350,-
  Week (zat – zat): € 1350,-
  Midweek (ma – vrij): € 995,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 485,-
  Week (vrij – vrij): € 775,-
  Week (zat – zat): € 775,-
  Midweek (ma – vrij): € 600,-

  Meer informatie


  Geertruidaweg 3
  4694 PH Scherpenisse

  +31 (0)166 662 727
  +31 (0)630 576 309
  verkoop@koopeenparel.nl