Villa De Noordzee


Luxe vakantievilla voor 4 personen

DE NOORDZEE is onze villa waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze scherp geprijsde villa is met 45m2 ruim van opzet en mooi van vormgeving. Met 2 slaapkamers, een open keuken en een mooie badkamer biedt deze villa alles voor een ontspannen verblijf en een optimale investering.

Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Noordzee zeker het overwegen waard. De villa wordt gemaakt door een gerenommeerde villa bouwer met jarenlange ervaring. De villa beschikt over alle gewenste luxe en wordt gebouwd volgens de laatste eisen en standaarden. De villa is voorzien van een uitstekende isolatie en daardoor goed voor het milieu. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Overnachten
4 personen

2 slaapkamers
45m2

Indeling de Noordzee

Villa de Noordzee is zo ingedeeld dat er veel ruimte ontstaat. De schuine kap en de grote ramen dragen sterk bij aan deze ruimtelijke beleving. De villa beschikt over twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime open keuken. De woonkamer is ook ruim van opzet en biedt door de vele ramen een schitterend uitzicht.

Kom overnachten in onze villa's


Vanaf nu hebben we ook Villa de Noordzee in de verhuur. Onze villa's zijn geschikt voor 4 personen en via onderstaand formulier bij ons te reserveren. Villa de Noordzee staat aan het begin van ons park en is ruim van opzet.

Het aanvragen van uw overnachting is op basis van minimaal 3 nachten.

  Tarieven

  Hoogseizoen (juli, augustus)

  Lang weekend (vrij – ma): € 535,-
  Week (vrij – vrij): € 1250,-
  Week (zat – zat): € 1250,-
  Midweek (ma – vrij): € 895,-

  Tarieven

  Voor- en naseizoen m.u.v. feestdagen

  Lang weekend (vrij – ma): € 385,-
  Week (vrij – vrij): € 675,-
  Week (zat – zat): € 675,-
  Midweek (ma – vrij): € 500,-

  Meer informatie


  Geertruidaweg 3
  4694 PH Scherpenisse

  +31 (0)166 662 727
  +31 (0)630 576 309
  verkoop@koopeenparel.nl