Villa de Pluimpot


Luxe vakantievilla voor 4 personen

DE PLUIMPOT is een zeer ruim model vanwege de luxe L-vorm. Door deze vorm is de Pluimpot heel ruim en geeft het zowel binnen en buiten een prettige sfeer. De grote ramen in de voorgevel zorgen voor veel licht in de woonkamer.

Alle kamers in De Pluimpot zijn makkelijk toegankelijk, erg ruim en zeer modern ingericht. De woning is geschikt voor 4 personen, heeft 2 slaapkamers, een badkamer en nog een aparte bergruimte waar u een wasmachine en droger kunt plaatsen. De tuin is voorzien van een aluminium pergola met draaibare panelen. Naast de villa heeft u uw eigen privé parkeerplaats.

Gesprek aanvragen
4 personen

2 slaapkamers
219m2

Vanaf € 189.000,-

Prijzen zijn excl. BTW incl. eigen grond

Indeling De Pluimpot

Villa de Pluimpot is zo ingedeeld dat er veel ruimte ontstaat vanwege de luxe L-vorm. De villa beschikt over twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime open keuken. De woonkamer is ook ruim van opzet en biedt door de grote ramen in de voorgevel veel licht.

Bent u opzoek naar een unieke villa, maar vind u het lastig om een keuze te maken uit onze modellen?

Vraag dan een persoonlijke bezichtiging aan!

JA, ik wil een afspraak maken

Misschien wel het mooiste park van Zeeland

Villapark De Zeeuwse Parel is misschien wel het mooiste park van Zeeland. Vooral de locatie is hiervoor erg bepalend. Direct gelegen aan de Oosterschelde, met zandstand en duik hotspot binnen loopafstand en grenzend aan natuurgebied de pluimpot is de locatie optimaal. Kom vrijblijvend langs om het park en de locatie te bewonderen.

Geen omkijken, ook uw tuinaanleg word geregeld

DOORDACHT VORMGEGEVEN De tuinen op elk perceel zijn doordacht vormgegeven. Er is optimaal rekening gehouden met ruimte en privacy. Alle tuinen zullen volgens dezelfde stijl aangelegd worden. Binnen dit kader zijn er uiteraard mogelijkheden voor persoonlijke wensen en aanpassingen.

Ga voor luxe en comfort, wij plaatsen ook villa's met jacuzzi of buitenzwembad

WELLNESS VOOR BUITEN Ga voor een echte wellness villa. Naast Alle luxe binnen beschikken sommige van onze modellen ook over een volledig aangelegde tuin met privé zwembad, jacuzzi of een heerlijke buitenkeuken. Een ideale toevoeging voor een ieder die van het buitenleven geniet. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw villa.

Heeft u uw keuze al gemaakt? We snappen dat u dan eerst de sfeer bij ons op het park wilt komen ontdekken.

Kom overnachten en ervaar het gevoel van ruimte

JA, ik wil overnachten

Verkoopinformatievoor villa de Pluimpot


Droomt u er ook van om uw eigen vakantievilla te hebben, midden in de natuur? Op loopafstand van natuurgebied de Pluimpot en de Oosterschelde? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend advies gesprek in met een van onze medewerkers op locatie.

    Contact Gegevens


    Geertruidaweg 34694 PH Scherpenisse