Villa de Oosterschelde

Kavel 36 - 197m2 - € 194.500,-


Een comfortabele en ruime villa voor 6 personen

Villa de Oosterschelde is comfortabel en verrassend compleet, maar wat deze villa het meeste kenmerkt is dat hij geschikt is voor 6 personen. Met een kavel grote van 197m² is deze villa vrij ruim te noemen, tevens beschikt deze villa over drie kamers, een luxe badkamer en ruime open keuken direct gelegen naast de living. Naast de villa bevinden zich een ruim terras en een privé parkeerplaats.

Villa de Oosterschelde heeft een ruime indeling. Deze luxe variant is echter voorzien van een exclusieve uitstraling zowel van binnen als van buiten. De keuken en badkamer zijn luxe uitgevoerd en modern ingericht. Ook beschikt deze villa over een reeds aangelegde tuin. Kortom zoekt u een unieke vakantievilla als investering of voor eigen gebruik? Dan is villa de Oosterschelde zeker het overwegen waard. Wij nodigen u hartelijk uit om deze villa te komen bekijken, eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook besproken worden.

Gesprek aanvragen
6 personen

3 slaapkamers
197m2

€ 194.500,-

Prijzen zijn excl. BTW incl. eigen grond

Indeling Villa de Oosterschelde

Villa de Oosterschelde is ruim van opzet en slim ingedeeld. Met een grote living en open leefkeuken is dit het ideale model voor uw gezin. Daarnaast bevat dit model een separaat toilet, ruime douche. Met 3 slaapkamers, waarvan een dubbelbed, 2 enkele bedden en een stapelbed is het zeer praktisch voor stellen of een wat groter gezin met kinderen. Kom jij bij ons langs om dit model te bekijken?